Search

WOWMOM Wasbare Zoogcompressen

 17,50

Ook klaar met de “plastic” zoogcompressen. Als je deze Bamboe Zoogcompressen van Wowmom hebt geprobeerd, wil je echt niets anders meer. Utra-absorberend en onwijs zacht voor je huid. De set bevat 10 zoogcompressen en een handig bewaarzakje.

Op werkdagen voor 12 uur besteld, morgen in huis
EAN:6096737135102

WOWMOM Wasbare Zoogcompressen van Bamboe

Ervaar de ultieme comfort met de WOWMOM wasbare zoogcompressen! Deze set van 10 bamboe zoogcompressen, inclusief een handige bewaarzak, is perfect voor tijdens de zwangerschap en moeders die borstvoeding geven, en zich zelfverzekerd willen voelen, zelfs tijdens het voeden van hun kroost.

Borstvoeding geven is een prachtige ervaring, maar soms kunnen lekkages ongemak veroorzaken. Dankzij de zachte en comfortabele bamboe, die uitstekende vochtabsorptie biedt, zijn deze wasbare zoogcompressen de ideale oplossing. Je kunt rekenen op een droog gevoel, waardoor je met vertrouwen kunt voeden.

Bamboe heeft van nature antibacteriële eigenschappen en is ideaal voor de gevoelige huid. Bovendien is het een duurzame keuze die bijdraagt aan een beter milieu.

Wasinstructies

De WOWMOM wasbare zoogcompressen zijn eenvoudig te onderhouden. Was ze op maximaal 60°C met een mild wasmiddel. Vermijd bleekmiddel en wasverzachter, omdat deze de absorptie kunnen verminderen. Houd er rekening mee dat het beter is om de zoogcompressen niet samen met wasbare luiers te wassen, zodat je de kwaliteit behoudt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “WOWMOM Wasbare Zoogcompressen” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Back to Top
Product is toegevoegd aan je winkelwagen
Chat openen
1
💬 Vragen?
Hallo, leuk dat je mijn webshop bezoekt! Kan ik je ergens mee helpen? Groet, Angelina