Alternatief Elvie kolf: welke kolven zijn dat?

De Elvie kolf is ongekend populair en niet voor niets! Elvie was de eerste handsfree (draagbare) kolf die moeders hun vrijheid teruggaf tijdens het kolven. Maar er hangt ook een prijskaartje aan vast. Wat als je minder te besteden hebt, kun je dan een Elvie kolf alternatief vinden?

Alternatief voor de Elvie kolf

Er zijn tegenwoordig nog veel meer handsfree kolven te krijgen op de markt. Dit zijn onze favorieten naast de Elvie kolf. Allemaal aan te schaffen via onze webshop!

  • Youha the INS GEN1 een kolf met een relatief laag prijskaartje 89,95 euro. Maar de kwaliteit is er niet minder om! De kolf heeft een hele fijne app, een gigantische opvangbak (240 ml) én een hele krachtige motor. De zuigkracht van de motor kun je precies instellen zoals jij wilt. Hij maakt wel een stuk meer lawaai en is groter dan de Elvie. Maar, daar is het prijskaartje ook naar. Nog een ander verschil: de Youha heeft siliconen borstschilden, terwijl de Elvie harde borstschilden heeft.
  • Horigen kolf is net als de Elvie en Youha handsfree en heeft een opvangbak van 150 ml. Vergelijkbaar met de Elvie (140 ml). Hierdoor is deze weer een stuk compacter en minder zichtbaar in de bh. De Horigen kolf heeft geen app en maakt iets lawaai dan de Elvie, maar weer minder dan de Youha en Nutrea kolf. Het prijskaartje: 139,95 euro.
  • Nutrea kolf lijkt qua uiterlijk heel erg op de Youha kolf, maar heeft een geavanceerdere motor. Je kunt namelijk zowel de snelheid als de zuigkracht aanpassen en hem zo helemaal instellen zoals jij wilt. De opvangbak van 240 ml is net als bij de Youha erg groot. Hij maakt meer lawaai en is groter dan de Elvie en heeft geen app. Het prijskaartje: 99,95 euro.

Hopelijk helpt dit artikel je bij het kiezen van je kolf. Wil je een kolf testen of telefonisch advies over welke kolf bij jou past? Dat kan tijdens een kolfconsult met de lactatiekundige!

Laat je reactie achter